KleurenBlind
KleurenBlind

Kleurpotloden

Kleurpotloden met de naam van de kleur
Per set €9,95 (exclusief verzendkosten)
✔ Op voorraad

Wil je de kleurpotloden bestellen? Vul dan hieronder de gegevens in. Ik neem vervolgens contact met je op om de bestelling af te ronden.


Informatie

Naam van kleur

En als de kleurpotloden dikker zijn, kan daarop de naam van de kleur goed en groot erop worden gezet. En wel met een laser. Hierdoor is er geen drukinkt of -verf nodig. Of stickers of iets dergelijks. Voordeel is de slijtvastheid en het ziet er gaaf uit.

Zien hoe dat gaat? Bekijk het filmpje hieronder. Hier zie je hoe 'ZWART' gegraveerd word. Met dank aan WoodWideCities.com

Klik op om het filmpje te starten.

Potloden

De kleurpotloden komen uit MÅLA collectie van IKEA: MÅLA potloden. Bij het setje zit een puntenslijper speciaal voor deze potloden. En een kwastje, want het is wateroplosbaar. Hiermee kan je van een tekening een aquarel maken.

De set bestaat uit 10 potloden met de volgende kleuren:

De keuze is hierop gevallen omdat het kwalitatief goede kleurpotloden zijn en bovendien dikker dan standaard (kleur)potloden.

Let op: De eigenaar van het merk IKEA en het intellectuele eigendom ervan ligt bij IKEA. IKEA (onder)steunt op geen enkele wijze KleurenBlind en heeft hier ook niets mee te maken.

Logo van muZieumDonatie

Van elk verkocht setje potloden gaat €0,50 naar het muZIEum. Hiermee ondersteunt KleurenBlind niet alleen het op een leuke wijze verspreiden van kennis over blind- en slechtziendheid. Tevens zorgt het ook voor werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden.

menu