KleurenBlind
KleurenBlind

Privacy verklaring

Algemeen

© Privacy Badger -Electronic Frontier Foundation
KleurenBlind respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. KleurenBlind gebruikt uw gegevens als u contact opneemt en voor bestelling(en). KleurenBlind gebruikt uw gegevens enkel voor bovengenoemde doeleinden. KleurenBlind verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen voor de uitvoer van uw bestelling.

Verzamelde persoonsgegevens

KleurenBlind deelt uw adresgegevens uitsluitend met partijen die KleurenBlind inschakeld voor de levering van uw bestelling (PostNL). KleurenBlind en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
Om meer te weten te komen over het bezoek aan KleurenBlind gebruikt deze de software van Matomo, welke op de server van KleurenBlind zelf staat geinstalleerd. Het is volledig anomiem waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van cookies. Indien helemaal niets is gewenst, dan respecteerd Matomo de Do-Not-Track instelling van de webbrowser.

Aanpassen persoonsgegevens
Kleurenblind biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons zijn verstrekt.

Feedback
Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van KleurenBlind, dan kunt u contact met KleurenBlind opnemen.

Deze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht u aanleiding zien voor een aanvulling, dan ziet KleurenBlind die graag tegemoet via contact.

Privacy verklaring, 1 januari 2019

☰ menu